Vera Stupenea komt opnieuw met een sensationele thriller!

Binnenkort verschijnt ‘Moordende paardenrace’, de nieuwe thriller van thrillerauteur, Vera Stupenea. Een uiterst spannend verhaal over een jonge vrouw die bij toeval in de glamourwereld van de paardensport terecht komt.

Carrière

Vera Stupenea debuteerde eind 2017 met ‘Moord om de hoek’. Na haar, enthousiast ontvangen debuut, verscheen in 2019 ‘High class date’ en ook dát boek kreeg lovende kritieken, evenals nummer drie ‘Bullseye’ (2021) en binnenkort verschijnt haar vierde ‘Moordende paardenrace’. Er valt niet alleen een lijn te ontdekken in de termijn waarop deze getalenteerde auteur met een nieuwe thriller op de markt komt, maar ook de bijzondere, originele thema’s beginnen zo langzamerhand haar handelsmerk te worden. Iets wat haar groeiende schare fans overigens bijzonder waarderen. Zo speelt haar tweede thriller zich af in de escortwereld, de derde handelt over de dartsport en krijgt het hoofdpersonage te maken met een narcist.

In het binnenkort te verschijnen ‘Moordende paardenrace’ heeft de glamourachtige wereld van de paardenraces en -handel (op de drafbaan in Wolvega en vele buitenlandse drafbanen) een prominente rol alsmede het feit dat er in die wereld heel veel geld wordt vergokt. Door haar partner, een toonaangevend persoon in de Nederlandse drafsport, is Stupenea in aanraking gekomen met deze fascinerende wereld en bevat het verhaal derhalve diverse autobiografische elementen. Met inmiddels vier parels van thrillers kan Stupenea zich meten met menig Nederlands thrillerauteur.

Met ‘Moordende paardenrace’ zet Stupenea bovendien een innovatief extraatje in. Haar nieuwe boek bevat diverse QR-codes die verwijzen naar speciaal voor dit doel gemaakte filmpjes en foto van paardenraces, paardenveilingen en dergelijke die de personages uit het boek bezoeken. Deauteur huurde daar een professioneel bureau voor in om haar lezers een extra beleving te bieden.

Vera stupenea

De oorspronkelijk uit Siberië afkomstige Stupenea (1973), groeide op in Moldavië. Ze voltooide daar haar gymnasiumopleiding en haar universitaire opleiding. Na haar studie ging ze werken bij de Verenigde Naties in Chisinau. Een jaar later kreeg ze een studiebeurs om in Nederland te studeren. In 1997 kwam Vera naar Nederland, voltooide haar doctorandus opleiding aan het Institute of Social Studies in Den Haag en werd docent Engels aan het Petrus Canisius College in Alkmaar.

Overigens heeft Stupenea niet alleen als thrillerauteur inmiddels haar sporen dik verdiend. Zij heeft ook in het non-fictie genre al talloze boeken op haar naam staan. Ze schreef met name een groot aantal Engelse lesboeken voor verschillende educatieve uitgeverijen, zoals Malmberg, ThiemeMeulenhoff, Noordhoff. Haar thrillers worden uitgegeven door Uitgeverij Aspekt.

De signeersessie is op drafbaan Wolvega (Drafsportlaan 20, 8472 AS Wolvega) op zondag 27 augustus 2023, wanneer de grootste paardenkoers dag van NL plaatsvindt met o.a. de TCT Derby Finale. Vera Stupenea zal op die dag aanwezig zijn voor Meet & Greet met haar lezers. Er zal een mogelijkheid zijn om een gesigneerd exemplaar van Moordende paardenrace aan te schaffen.
‘Moordende paardenrace’ is vanaf 29 augustus 2023 overal te bestellen.

Actie: Pre-order het boek nu op www.verastupenea.nl/product/pre-order-moordende-paardenrace/
en profiteer van 20% korting! U betaalt dan slechts 18 Euro (i.p.v. 22.50 Euro).

Click hier voor het volledige artikel op Lourens.nl