Nog geen producten


in het nieuws

In het Noord Hollands Dagblad

24-04-2021

Misschien groeit Vera Stupenea wel uit tot een grootmeesteres van de vrouwenthrillers. Aan haar vechtlust zal het niet liggen. Over een paar dagen verschijnt haar derde spannende boek: ’Bullseye’. Daarin speelt narcisme een rol.

Lees hier het hele artikel

Bij NH-Radio

24-04-2021

Luister hier de uitzending terug

Nieuwsblad Heiloo

23-04-2021

‘Kijk uit! Mike is terug in je leven’. Dat is de openingszin van de nieuwe thriller van Vera Stupenea. De Heiloose werkt aan een mooie serie. Misschien, denkt ze wel eens, is haar fantasie nu zo groot omdat ze vroeger, in Siberië en Moldavië, eigenlijk niet zo diep nadacht. “Het was daar, denk ik wel eens, niet zo de bedoeling om een eigen mening te hebben. Het was, zoals het was. Pas in Nederland vond ik de vrijheid om verder na te denken.”

Lees hier het hele artikel

in de Prive

31-03-2021

Lees hier het hele artikel

nieuwe columniste Nieuwsblad Heiloo

9-9-2020

Eigenlijk is columniste worden de derde poot in haar schrijversbestaan. Want Vera Stupenea heeft al ruim zestig schoolboeken geschreven voor het vak Engels op allerlei typen scholen. En binnenkort verschijnt haar derde thriller. “Een boek bij elkaar verzinnen is een heel andere tak van sport dan schoolboeken maken, maar het is wel heerlijk, die vrijheid.”

Lees hier het hele artikel

Te gast bij Business Class

17-11-2019

Vera Stupenea was te gast bij het TV-programma Business Class. Bekijk hieronder de video

Top