Nog geen producten


Vera's choice

Vera is opgegroeid in Moldavië, het armste land van Europa. Moldavië ligt tussen Roemenië en Oekraïne en staat bekend om zijn tapijten en wijnen. Vera kent Moldavië erg goed en daarom heeft ze een speciale selectie van rozenkelims en haar favoriete wijnen.

Rozenkelims zijn traditionele tapijten geweven in Moldavië. Deze tapijten wordt gekenmerkt door een dessin van bruisend gekleurde bloemen op een contrasterende achtergrond. Deze vintage tapijten passen goed in zowel een rustiek en eenvoudig interieur als in een elegante of klassieke woonomgeving. Elk tapijt is 30 tot 80 jaar oud, handgemaakt en verkeert in perfecte staat. De tapijten zijn in diverse afmetingen te bestellen.

Hier ziet u het assortiment van rozenkelims gekozen door Vera.

Moldavië is eeuwenlang het 'Frankrijk van Oost-Europa' geweest. Dat heeft te maken met de lange wijntraditie van het land. Moldavië heeft een vruchtbare bodem en een ideaal klimaat door zijn ligging aan de Zwarte Zee. Dit alles staat garant voor heerlijke, soepele wijnen.

Hier ziet u het assortiment wijnen gekozen door Vera.

WAT ANDEREN OVER DE AUTEUR ZEGGEN

 • Vera Stupenea heeft een eenvoudige schrijfstijl, waarmee ze door de afwisseling die ze aanbrengt in de besproken onderwerpen, toch weet te boeien.
 • Met maar 159 bladzijden is Moord om de hoek snel uitgelezen en vooral de prettige vlotte schrijfstijl is er debet aan. Maar wel een leuk boek om gelezen te hebben, een veelbelovend debuut en een echte vrouwenthriller.

  Lees hier de volledige recensie

 • De karakters in de boeken zijn goed uitgewerkt, hierdoor had ik een gevoel alsof ik de personen echt leerde kennen in het boek en over de schouder mee kon kijken in het verhaal.

  Lees hier de volledige recensie

 • Stupenea heeft een plezierige schrijfstijl en weet met haar dialogen prima te schakelen tussen jeugd en volwassenen. Het verhaal kent een goede opbouw, is spannend, rechtstreeks en romantisch.

  Lees hier de volledige recensie

 • Een heerlijk debuut, we gaan vast nog veel van deze auteur horen

  Lees hier de volledige recensie

 • Vera Stupenea debuteert met een psychologisch spannende roman (thriller) waar de personages goed zijn uitgewerkt. Ze komen tot leven en het voelt alsof je ze al jaren kent.

  Lees hier de volledige recensie

 • De auteur laat in Moord om de hoek diverse thema’s de revue passeren en geeft hiermee een mooie afwisseling in het verhaal.

  Lees hier de volledige recensie

Top