Nog geen producten


 

Vera Stupenea (1973) is schrijfster en influencer. Ze werd geboren in Siberië, Rusland en verhuisde in 1997 naar Nederland. 

Lees hier meer over mij

Bullseye

‘Kijk uit! Mike is terug in je leven.’ Claudia kijkt naar haar Instagram bericht. Wat zou het betekenen? Wie is de vrouw die het bericht heeft gestuurd? En wie bedoelt ze met Mike? Michael van Kessels, een beroemde darter, die Claudia weer volgt op Instagram? Als een thriller schrijfster vindt Claudia het uiterst interessant om de antwoorden op deze vragen te vinden en gaat ze dus ook op onderzoek uit. Ze spreekt met de vrouw af. En ook gaat ze daten met Michael. Hoe verder ze in haar onderzoek komt, hoe meer ze zich realiseert dat ze moet vrezen voor haar eigen leven. Maar stoppen is voor Claudia geen optie.

Lees verder en bestel

WAT ANDEREN OVER DE AUTEUR ZEGGEN

 • Een heerlijke thriller, een juiste dosis spanning. Een thema waar men niet veel over leest, realistisch geschreven, nergens over de top. Zeker een aanrader.

  Lees hier de hele review

 • Je vraagt je steeds af hoe, wat wanneer en waar? De gedachtegangen zijn zo mooi beschreven. Dit vond ik ook erg mooi.

  Lees hier meer

 • Wat een heerlijke thriller!
  Vanaf de eerste bladzijden blijf je gekluisterd aan het boek waardoor je het  in een mum uit hebt. 
   
 • Vlotte verteltrant, dus lekker tempo,  goede opbouw met voldoende spanning en een vleugje erotiek.  Kortom genoeg ingrediënten om een paar uur leesplezier te hebben.

  Lees hier meer

 • Bij het zien van de schitterende cover van High Class Date van Vera Stupenea krijg je meteen al een idee van wat voor soort boek je gaat lezen. De titel maakt nieuwsgierig, je wilt er meer over weten.

  Lees hier de hele recensie

 • Vera Stupenea heeft een eenvoudige schrijfstijl, waarmee ze door de afwisseling die ze aanbrengt in de besproken onderwerpen, toch weet te boeien.
 • Met maar 159 bladzijden is Moord om de hoek snel uitgelezen en vooral de prettige vlotte schrijfstijl is er debet aan. Maar wel een leuk boek om gelezen te hebben, een veelbelovend debuut en een echte vrouwenthriller.

  Lees hier de volledige recensie

 • De karakters in de boeken zijn goed uitgewerkt, hierdoor had ik een gevoel alsof ik de personen echt leerde kennen in het boek en over de schouder mee kon kijken in het verhaal.

  Lees hier de volledige recensie

 • Stupenea heeft een plezierige schrijfstijl en weet met haar dialogen prima te schakelen tussen jeugd en volwassenen. Het verhaal kent een goede opbouw, is spannend, rechtstreeks en romantisch.

  Lees hier de volledige recensie

 • Een heerlijk debuut, we gaan vast nog veel van deze auteur horen

  Lees hier de volledige recensie

 • Vera Stupenea debuteert met een psychologisch spannende roman (thriller) waar de personages goed zijn uitgewerkt. Ze komen tot leven en het voelt alsof je ze al jaren kent.

  Lees hier de volledige recensie

 • De auteur laat in Moord om de hoek diverse thema’s de revue passeren en geeft hiermee een mooie afwisseling in het verhaal.

  Lees hier de volledige recensie

Top